Veelgestelde vragen

Verzendkosten

Naast Nederland bezorgen wij ook in andere landen. Hieronder staan de landen waar wij bezorgen en de bijbehorende kosten.

Nederland: € 6,90

Duitsland: € 8,50

Overige landen op aanvraag via mail@edelkraft.nl

Betaalwijzen

Betalen willen we ook graag zo makkelijk mogelijk voor je maken. Daarom bieden we je verschillende manieren om je Rituals bestelling af te rekenen. Zie het uitgebreide overzicht hieronder.

Betaalwijze Kosten
iDEAL Gratis
Giropay Gratis
SOFORT Banking Gratis
Paypal Gratis
Creditcard (VISA, Mastercard, American Express) Gratis

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

Levertijd

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen of op jouw uitgekozen bezorgmoment.

Levertijd : 3 – 5 dagen, “uitzondering product in productie” dan min. 10 dagen

*Met uitzondering van feestdagen.

Volg je pakketje

Wij vinden het heel erg belangrijk dat jij weet wanneer je jouw producten ontvangt. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste informatie via e-mail ontvangt.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Op de inlogpagina vind je de link “Wachtwoord vergeten?”. Klik hier op en voer het e-mailadres in waarop je je nieuwe wachtwoord wilt ontvangen. Hierna kun je opnieuw inloggen in je account.

Mocht het op deze wijze niet lukken neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik mijn product ruilen of retourneren?

Voldoet het product aan de voorwaarden voor retourzenden? Zo ja:

Vul het volgende formulier in om je retour bij ons aan te geven.

Retourformulier

Lukt dit niet of is er iets onduidelijk? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag persoonlijk verder!

Na aanmelding van de retour ontvang je van ons het retouradres en een uniek ticketnummer waarmee je je bestelling terug kunt sturen.

Vergeet niet dat bij een volledig geretourneerde bestelling, of wanneer het totale bedrag van de niet-geretourneerde bestelling onder het minimumbedrag uitkomt om het cadeau te ontvangen, u niet langer aan de voorwaarden voldoet om het bijgeleverde cadeau te houden en deze ook geretourneerd dient te worden.

Binnen hoeveel dagen wordt het aankoopbedrag teruggestort?

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (moment dat wij op de hoogte zijn gesteld dat je iets wilt retourneren) zullen wij het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending) zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat de producten terug zijn gestuurd (naar gelang welk moment eerder valt).

Hoe je het aankoopbedrag terugontvangt, is afhankelijk van de oorspronkelijke betaalmethode. Via de oorspronkelijke methode wordt er ook terugbetaald.

Staat jouw vraag niet in de lijst? Neem dan contact op met onze klantenservice:

Edelkraft is een klein bedrijf. Als u ons niet direct telefonisch kunt bereiken, laat dan een bericht achter of stuur ons een e-mail. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.